miercuri, 8 iunie 2016

Alegeri 5 iunie 2016. Primele concluzii. Trecerea la nivelul urmator.

Salutare tuturor!

Suntem inca in faza analizelor si mai sunt multe de studiat. Am ajuns deja la cateva concluzii.

Cea importanta din ele este ca vrem sa mergem inainte. Rezultatul este fara indoiala dezamagitor, avand in vedere atat obiectivele pe care ni le-am fixat, cat si eforturile depuse de la alegerile interne pentru conducerea organizatiei PNTCD Mizil (aprilie 2013) pana la momentul alegerilor locale din iunie 2016.

Pe parcursul campaniei electorale, am constatat ca unele persoane implicate in proiectul nostru au avut o contributie mai mica decat cea pe care si-au asumat-o. Alte persoane au fost impiedicate de motive medicale sa fie in permanenta alaturi de noi. Si, cel mai important, au venit alaturi de noi multe persoane despre care nu stiam nimic cu cateva luni in urma si care s-au dedicat 100% proiectului nostru, pana la capat, fara a sta sa judece care erau sansele de a castiga alegerile si fara a pleca, in ultimul moment, catre un candidat mai bine plasat.

Avand in vedere determinarea noastra de a continua, PNTCD Mizil are nevoie la acest moment de o noua organizare si de o noua echipa de conducere, care sa preia organizatia de la nivelul atins in iunie 2016 si sa o duca la un nivel care sa o faca unul din castigatorii alegerilor locale din 2020.

Vom demonstra, pe parcursul urmatorilor 4 ani, ca proiectele propuse mizilenilor in campania electorala din 2016 nu au fost simple promisiuni. Credem in ele si vom incerca sa aplicam maximum care va fi posibil in urmatorii 4 ani. Ceea ce nu am reusit prin aritmetica electorala vom incerca sa reusim prin inteligenta negocierilor cu celelalte partide reprezentate in Consiliul Local Mizil si in colaborare cu primarul ales in iunie 2016.

In urmatoarea luna vor avea loc alegeri la nivelul organizatiei PNTCD Mizil. Echipa care va rezulta din aceste alegeri va va prezenta, pe larg, pasii pe care ii vom urma in anii urmatori. Exista premisele ca PNTCD Mizil sa devina un partid al mizilenilor, in care deciziile care privesc Mizilul sa fie luate la nivelul organizatiei Mizil, fara impuneri de la organizatia PNTCD Prahova sau de la sediul central al PNTCD.

Minea Claudiu-Remus
Presedinte PNTCD Mizil

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu